• 1403/04/02 - 12:44
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: {Viewcount}
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
پانزدهمین جلسه کمیته راهبری مولدسازی دارایی های دولت برگزار شد

استانداری در هر استان محل حل اختلافات میان دستگاهها در مولدسازی است

پانزدهمین جلسه کمیته راهبری مولدسازی دارایی های دولت صبح شنبه 2 تیر 1403 در سازمان خصوصی سازی برگزار شد. در این جلسه مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استانهای لرستان و چهارمحال و بختیاری، وضعیت مولدسازی در استانهای ذیربط را تشریح کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، پانزدهمین جلسه کمیته راهبری مولدسازی دارایی های دولت با حضور سرپرست سازمان خصوصی سازی، معاونین و مدیران این سازمان و نیز مدیران کل اقتصاد و دارایی استانهای لرستان و چهارمحال و بختیاری در سازمان خصوصی سازی برگزار شد.

دکتر ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی سازی در این جلسه با بیان اینکه دستگاه، استان و وزارتخانه مربوطه سه ضلع مولدسازی در هر استان هستند، گفت: بر اساس برنامه های اعلامی مولدسازی باید به پیش برود و رسیدن به نتایج مورد انتظار، در گرو همکاری و هماهنگی این سه ضلع است.

وی افزود: تمرکز بر املاک روستایی که از وسعت و ارزش کمی برخوردار است و نیز هبه و یا وقفی هستند، ورود به اختلافات با سازمانها و نیز مقاومت دستگاهها، سه انحرافی هستند که در راستای مولدسازی داراییها در کشور وجود دارد.

دکتر بازیان اضافه کرد: استانداری در هر استان محل طرح و حل اختلافات میان دستگاهها در راستای اجرای مولدسازی است. ضمن اینکه با جابجایی دولتها، قانون تغییر نمی کند و بر همین اساس باید برای اجرای مولدسازی دارایی ها در کشور پایبند قانون بود.

* گزارش مولدسازی استانهای لرستان و چهارمحال و بختیاری

آقای علی محمدی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان لرستان نیز در این جلسه در خصوص عملکرد این استان در زمینه مولدسازی گفت: تعداد 167 ملک در استان لرستان شناسایی شده است که از این تعداد، 106 مورد دارای مصوبه هیات عالی می باشد.

وی اضافه کرد: ارزش املاک مازاد در استان لرستان حدود 2 هزار و 827  میلیارد تومان می باشد.

 

آقای تهمتن عبدالهی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد این استان در اجرای مولدسازی داراییهای دولت گفت: از سال 1398 تا پایان سال 1401، تعداد 39 مجوز از وزیر اقتصاد برای مولدسازی اخذ شده است که از این تعداد، 31 ملک به ارزش 213 میلیارد تومان به فروش رفته است که با توجه به میزان املاک مازاد استان، این رقم عدد قابل توجهی برای چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به اینکه یکی از محدودیتهای موجود در استان چهارمحال و بختیاری در راستای اجرای مولدسازی داراییهای دولت، کمبود نیروی انسانی است، افزود: در سال 1402 نیز، تعداد 70 مورد ملک مازاد در استان شناسایی شده است که برآورد اولیه ارزش آنها حدود 513 میلیارد تومان است و از این تعداد 40 مورد در سامانه مدد ثبت شده و امور مربوط به ثبت سایر املاک نیز در دست انجام است./

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1812
کلمات کلیدی
لیلا  افتخار
خبرنگار

لیلا افتخار

تصاویر

تنظیمات قالب