فرآیند گردش عواید وجوه

 

فرایند گردش عواید وجوه حاصل از فروش و مولدسازی دارایی‏ها بر اساس مفاد ماده (16) آیین‏نامه اجرایی به صورت زیر می‏باشد:

  1. عواید حاصل از فروش و مولدسازی دارایی های مازاد پس از کسر هزینه های ارزش افزایی مندرج در بند پنج ماده 10 و پنج درصد کل عواید به عنوان کارمزد، به حساب تمرکز وجوه درآمد مربوط نزد خزانه داری­کل واریز می­گردد تا پس از صدور تخصیص توسط سازمان برنامه و بودجه کشور بلافاصله به حساب دستگاه مشمول مربوطه به شرح مندرج دربند (4) مصوبه توزیع شود.
  2. در خصوص وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هیأت می تواند تا صد درصد عواید حاصل را به تکمیل طرح­های عمرانی نیمه‏تمام اختصاص دهد.
  3. سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است با اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی، کلیه مصارف تعیین شده در مصوبه را تخصیص یافته تلقی و نسبت به صدور مجوز اعتبارات تخصیص یافته به خزانه­داری­کل کشور اقدام نماید.
  4. کارمزد مذکور به عنوان درآمد اختصاصی سازمان تلقی شده و نحوه مصارف آن جهت پرداخت هزینه های مترتب بر فرایند فروش و مولدسازی شامل هزینه های شناسایی دارایی مازاد، حقوقی و تثبیت مالکیت، مشاوره و امکان سنجی ، کارشناسی و قیمت گذاری، بازاریابی، تبلیغ و فرهنگ سازی عمومی، هزینه های اداری، ستادی و انگیزشی خواهد بود. به سازمان خصوصی­سازی اجازه داده می شود تا یک درصد از عواید حاصل از فروش و مولدسازی را از محل کارمزد به منظورآموزش و تربیت کارکنان دستگاه های واگذارنده، مجریان و اشخاصی که در امر فروش و مولدسازی فعالیت مؤثر می نمایند، پرداخت نماید. وجوه پرداختی به استناد این ماده به عنوان پاداش وصولی از شمول مالیات و کلیه مقررات مغایر مستثنی است.
  5. هزینه های نقل و انتقال دارایی های دولت اعم از مالیات، هزینه های انتقال سند و مشابه آن به عهده خریدار می‏باشد.
  6. معادل دو درصد ارزش موضوع معامله هر یک از مصادیق مولدسازی از جمله تهاتر و بهره برداری که به گردش وجوه نقد منجرنشود، به عنوان کارمزد، همزمان با انعقاد قرارداد توسط طرف معامله به حساب سازمان خصوصی سازی واریز می شود.

 

لیست اخبار صفحه :1
    تنظیمات قالب